Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Uppdragsutbildning

Institutionen för tillämpad IT erbjuder riktade utbildningar till näringsliv och offentliga organisationer, där yrkesverksamma är målgruppen. Kursernas arbetsformer och upplägg kan anpassas så att studierna bedrivs parallellt med kvalificerad yrkesverksamhet.

Uppdragsutbildningar kan utformas till stor del efter behov där omfattning kan variera från korta endagsutbildningar till längre sammanhängande utbildningar. Studietakten kan vara allt från heltid till kvartsfart, eller t.o.m. lägre fart.

  • Programmeringskurs i Python för lärare Detta är en kurs som riktar sig till verksamma lärare i matematik, utvecklad av institutionen för tillämpad IT på uppdrag av Skolverket. Kursen kan också läsas av lärare i teknik eller andra ämnen.
     
  • Digitalt Ledarskap Fem dagars utbildning genom Chalmers Professional Education för dig med ledande befattning inom IT.
     

 

Exempel på tidigare uppdragsutbildning

Utveckla framtidens vård och omsorg med stöd av IT - exempel på kort uppdragsutbildning (4 dagar)

Utveckla framtidens vård och omsorg med stöd av IT - exempel på längre uppdragsutbilning (utbildningspaket om fem tillfällen motsvarande 15 dagar)

Uppdragsutbildningar inom e-Hälsa (sammanfattning)

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2018-11-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?