Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studiemiljö

Institutionen är placerad mitt i Sveriges ledande teknikcentrum, Lindholmen Science Park i centrala Göteborg. Oavsett om du tar båten, bussen, cykeln eller den planerade linbanan till skolan så möts du av en miljö där studier sker i direkt anslutning till några av världens mest intressanta bolag. Du tar en fika i solen på kajen och tjuvlyssnar på samtal om självkörande bilar, artificiell intelligens eller spelutveckling, och efter ett tag kanske du är modig nog att själv vara med i samtalet. Du bygger upp ett nätverk av studenter från både Göteborgs universitet och Chalmers, och har nära till de organisationer som du sen träffar på i konkreta projekt i utbildningen. När dagen är slut kanske du tar båten till Järntorget och dyker in i nattlivet runt lång-gatorna.

Lektionssalar och studieplatser

Undervisningen för våra studenter bedrivs främst på plan 3 och 4 i hus Patricia på Campus Lindholmen. På plan 4 finns det cirka 120 platser för eget arbete. På entréplan finns det en tyst läsesal med cirka 25 platser.

Mat & dryck

På Campus Lindholmen finns en mängd lunchrestauranger och cafeer där du som student kan köpa billigt kaffe, goda mackor och luncher till rimliga priser. På plan 4 i hus Patricia har alla studenter tillgång till kök och sittplatser.

Kommunikationer

Institutionen för tillämpad IT ligger centralt på Campus Lindholmen i Göteborg och det är smidigt ta sig hit med bil, buss eller båt.

Läs mer om kommunikationer till Campus Lindholmen.

Studentportalen

I Studentportalen hittar du mer information om att studera vid institutionen för tillämpad IT.

Läs mer i Studentportalen


Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2020-03-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?