Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Intervjuer med studenter på kandidatprogrammet i systemvetenskap

 

Emma Carlssonemma carlsson

Den perfekta mixen. Så beskriver Emma Carlsson systemvetarprogrammets inriktning. Efter utbytesstudier i Hongkong jobbar hon nu med sin kandidatuppsats.

Läs mer.
 

Sanna Helenius 

Sanna Helenius läste programmet och har alltid haft ett intresse av pedagogik och projektledning, något hon nu får nytta av på konsultbolaget DirSys.

Intervjun med Sanna Helenius 

 

Teysir Hassan 

Teysir Hassan läste systemvetenskap och arbetar nu på centrums stadsdelsförvaltning inom Göteborgsregionens traineeprogram som utvecklingsledare.

Teysir om utbildningen och vägen efter examen


Sandra Pihlström

Sandra valde programmet för kombinationen människa och teknik. Sandra passade också på att studera en termin som utbytesstudent i Paris.

Se intervjun med Sandra 

 

Karl Kildén

Karl gick arbetar nu som systemutvecklare på Logica - ett arbete där han har stor nytta av utbildningens bredd (även om han inte arbetar med det han trodde han skulle göra när han började plugga).

Se intervjun med Karl


Markus Andersson

Markus AnderssonMarkus Andersson förklarar i en intervju för fakultetens årsrapport vad som lockade honom med systemvetenskap. Det var just relationen IT och samhälle.

Markus ger sin syn på en bred och tvärvetenskaplig utbildning

 

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2020-03-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?