Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Efter studierna

Kandidatprogrammet förbereder dig för både jobb och vidare studier. Arbetsmarknadens nuvarande läge med en stor efterfrågan på tidigare studenter inom samhällets digitalisering gör det inte självklart att studera vidare.

Våra studenter tillhör de mest eftertraktade, och väljer ofta att börja sina karriärer i något av de bolag eller organisationer som de mött under utbildningen. Det kan röra sig om branscher som tillverkning (SKF, AB Volvo mfl), fordon (Volvo Cars, Zenuity mfl) eller läkemedel (Astra Zeneca mfl), men även mer digitalt intensiva industrier som mjukvarubolag (Microsoft, Google mfl) och finans (Collector, Klarna mfl). Många studenter påbörjar även sin karriär inom konsultnäringen, på bolag som McKinsey eller Accenture, eller inom offentlig sektor.

Om man vill studera vidare så förbereder kandidatprogrammet dig väl för högre studier. Vi bedriver själva ett fördjupningsprogram inom Digital Leadership, ett internationellt masterprogram designat för att förbereda dig för roller som Chief Digital Officer med mera, men även för vidare forskarstudier.

Vi har en mycket expansiv miljö, och behovet av ny kompetens är stor! Institutionen erbjuder även ett internationellt masterprogram i kommunikation, och vid fakulteten återfinns masterprogram i interaktionsdesign.

 

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2020-03-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?