Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lärande, kommunikation och IT

Avdelningen LKIT är involverade i flera universitetsgemensamma, nationella och internationella forskningssamarbeten och nätverk och utgör en viktig del i LinCS (Lärande, interaktion och medierad kommunikation i det moderna samhället), som är en av 40 Linnémiljöer i landet (finansierat av vetenskapsrådet 2006-2016). LKIT arbetar också inom forskningsprojektet DigitaL - lärande i en digitaliserad region.

Gruppens arbete är tvärvetenskapligt och involverar personer med bakgrund inom bland annat lingvistik, pedagogik, informatik, datavetenskap, media och kommunikationsvetenskap och tillämpad IT. Gruppen utgör navet i den del av forskarutbildningen inom Tillämpad IT som utförs i samarbete med Centrum för utbildningsvetenskap och lärarforsknings (CUL) tema: "Nya media, undervisning och lärande". Avdelningen driver magisterprogrammet "Lärande, kommunikation och IT", och är delaktiga i flera av utbildningarna vid Göteborgs universitet.

Mer om forskningen finns på avdelningens webbsida.

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2016-10-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ait.gu.se/forskning/lkit/
Utskriftsdatum: 2020-07-10