Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lärande, kommunikation och IT

Avdelningen LKIT är involverade i flera universitetsgemensamma, nationella och internationella forskningssamarbeten och nätverk och utgör en viktig del i LinCS (Lärande, interaktion och medierad kommunikation i det moderna samhället), som är en av 40 Linnémiljöer i landet (finansierat av vetenskapsrådet 2006-2016). LKIT arbetar också inom forskningsprojektet DigitaL - lärande i en digitaliserad region.

Gruppens arbete är tvärvetenskapligt och involverar personer med bakgrund inom bland annat lingvistik, pedagogik, informatik, datavetenskap, media och kommunikationsvetenskap och tillämpad IT. Gruppen utgör navet i den del av forskarutbildningen inom Tillämpad IT som utförs i samarbete med Centrum för utbildningsvetenskap och lärarforsknings (CUL) tema: "Nya media, undervisning och lärande". Avdelningen driver magisterprogrammet "Lärande, kommunikation och IT", och är delaktiga i flera av utbildningarna vid Göteborgs universitet.

Mer om forskningen finns på avdelningens webbsida.

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2016-10-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?