Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning och utveckling

Forskningen som bedrivs vid Avdelningen för fackspråk och kommunikation kännetecknas av gränsöverskridande samverkan med andra universitet och näringslivet med en utpräglad inriktning mot genre, språk, lärande och pedagogik. 

Ett uttalat mål och övergripande syfte är att bredda och förstärka den ämnesmässiga basen för det fackspråkliga kunskapsområdet. För att vidareutveckla det nationella och internationella samarbete som redan etablerats prioriteras en ökning av forskningens omfattning.

Såväl grundutbildning som mastersutbildning är föremål för omfattande utvecklingsarbete. En utökad satsning på språklig kompetens sker just nu och Avdelningen för fackspråk och kommunikation deltar aktivt i så väl planering av kursutveckling som genomförande av nya satsningar på språk och kommunikation för BSc, MSc och civilingenjörer.

 

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2013-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?