Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vill du bli forskare inom lärande och IT?

Nyhet: 2018-01-16

Nu kan du med lärarexamen söka forskarutbildning i tillämpad informationsteknologi med inriktning mot utbildningsvetenskap.

Det är CUL, Centrum för utbildningsvetenskap och lärarforskning, vid Göteborgs universitet som öppnar för antagning till forskarutbildningen under våren 2018.

Du kommer också att kunna ingå i den nystartade nationella forskarskolan Digitala Teknologier i utbildning, GRADE, som Göteborgs universitet tillsammans med fem andra högskolor och universitet fått 12 miljoner kronor från Vetenskapsrådet för att utveckla från 2018. Den långsiktiga ambitionen med GRADE är ett nationellt centrum för forskning om digital teknologi i utbildning och där kan du som doktorand utgöra en viktig del.

Du kommer arbeta på avdelningen för lärande, kommunikation och IT, vid institutionen för tillämpad IT.

CUL:s forskarutbildning startar hösten 2018 och sammanlagt finns det tre olika sätt att finansiera utbildningen på, läs mer här.

Sista ansökningsdag är 11 mars 2018.
 

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-05-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?