Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vår mångårige kollega och vän Lennart Petersson har hastigt avlidit

Nyhet: 2018-08-22

lennart peterssonI sommar har institutionen för tillämpad IT drabbats av en svår och oväntad förlust då Lennart Petersson, en tongivande lärare och medarbetare, hastigt avlidit.

Lennart var en omtyckt kollega som under lång tid tjänstgjort vid institutionen, samt vid andra enheter inom Göteborgs universitet. På senare tid arbetade han framförallt med undervisning på systemvetenskapliga programmet, samt med hantering av IT-utrustning. Lennart var bland annat involverad i olika programmeringskurser och har genom åren undervisat många studenter vid både Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola inom olika programmeringsspråk med god pedagogisk skicklighet och lyhört sinne.

Hans stora intresse för informationsteknologi bidrog även till fördjupade kunskaper bland kollegorna som Lennart alltid tog sig tid för att hjälpa. Våra tankar går nu till hans närmaste släkt och vänner. Lennart blev 59 år gammal.

Fredagen den 7 september kl. 14 sker en minnesstund i lunchrummet, våning3, hus Patricia, Lindholmen för personal och studenter med anledning av Lennarts Peterssons bortgång.


 

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-05-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ait.gu.se/aktuellt/nyheter/fulltext//var-mangarige-kollega-och-van-lennart-petersson-har-hastigt-avlidit.cid1579038
Utskriftsdatum: 2019-08-21