OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Marie Eneman tilldelad "Best Paper Nominations: Research in Progress"

Nyhet: 2019-05-24

Marie Eneman, universitetslektor vid avdelningen för informatik, har nominerats för ”best paper: Research in Progress" för forskningsartikeln "Exploring the emerging body-worn camera practice within the Swedish police".

Artikeln har skickats in till den kommande konferensen ECIS, (European Conference on Information Systems), som äger rum i Stockholm och Uppsala i juni, och är en del av ett pågående forskningsprojektet kring användningen av polisens individuella kroppskameror.

Marie Eneman leder även workshopen Surveillance in the Digital Society vid konferensen tillsammans med kollegor.