Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Både högtidligt och personligt på IT-fakultetens avslutningsceremoni

Nyhet: 2019-06-14

IT-fakultetens avslutningsceremoni för årets avgångsstudenter gick av stapeln i universitetets aula – det blev personligt och uppsluppet med ett hav av finklädda studenter, släkt och vänner. Mycket fin musik bidrog till stämningen...

Studentambassadörerna tackas av prodekanusProdekan Miroslaw Staron tackar några av IT-fakultetens studentambassadörer för god insats.

Och samtidigt blev det högtidligt. Många tal – av prodekan, studentkårens ordförande, pedagogiska pristagare, av alla programansvariga och av studenter. Det blåstes fanfarer för avgångsklasserna, IT-fakultetens pedagogiska pris delades ut, studentambassadörerna tackades för sitt engagemang.

När alla studenter fått sina rosor, mappar och avsked av programansvariga blev det lite skumpa i den stora foajén!

Musiker under avslutningsceremoninRiktigt fin musik av Johanna Strömblad, Kristian Hvitfeldt, Klas Nilsson, Per Boqvist och Tom Tveita.

Klas Nilsson och Kristian Hvitfeldt blåser fanfarKlas Nilsson och Kristian Hvitfeldt blåser fanfar!

Verena Schödl, Miroslaw Staron och Ana BoveNöjd trio. Från vänster: IT-sektionens ordförande Verena Schödl, prodekan Miroslaw Staron och dagens konferencier Ana Bove.

Klicka här för att se fler foton från ceremonin

 

AV: Catharina Jerkbrant (även foto)

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-05-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ait.gu.se/aktuellt/nyheter/fulltext//bade-hogtidligt-och-personligt-pa-it-fakultetens-avslutningsceremoni.cid1632146
Utskriftsdatum: 2020-08-09