13,6 miljoner från VR till nytt forskningsprojekt

Nyhet: 2018-12-17

lisen selanderLisen Selander (bilden), docent vid institutionen för tillämpad IT, har tillsammans med Mia Liinasson (huvudsökande) och Lena Martinsson vid institutionen för kulturvetenskaper vid Göteborgs universitet beviljats ett forskningsbidrag från Vetenskapsrådet på 13,6 mkr.

Projekttitel är ”Globala transformationer. En forskningsmiljö om genus, sexualitet, transnationella gemenskaper och teknokulturella assemblage”. Finansieringen löper över 5 år med start 2019 och avser utöver de tre sökande även två doktorander samt gästprofessorer.