Save the Date för Act Sustainable 2020

Aktivitet

Boka 16-20 november i alla dina kalendrar, Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka kommer tillbaka i höst!

2020 är ett stort år för hållbar utveckling generellt och ett väldigt stort år för hållbarhetsveckan Act Sustainble. Det här årtiondet har förkunnats av FN som The Decade of Action, årtiondet för handling, för att genomföra Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling och Act Sustainable firar sitt 15-årsjubileum. Bara för att nämna två av årets höjdpunkter!

Mer information kommer, följ oss på Facebook för att vara helt säker på att du inte missar något:

Act Sustainable-eventet
@GMVcentrum
@Gothenburg Student Sustainability Hub

Save the date för Act Sustainable 2020, 16-20 november!

Datum & tid: 2020-11-16 kl 08:00 till 2020-11-20 kl 20:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Gothenburg Centre for Sustainable Development, Chalmers & the University of Gothenburg

Plats: Chalmers & Göteborgs universitet