Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

DigiKomp-workshop: ABC-metoden

Workshop

ABC är en effektiv och engagerande hands-on-workshop som har prövats med stor framgång i en rad olika kurser och program vid ett flertal internationella universitet och högskolor. På bara 90 minuter i ett spelformat kan lärarlag arbeta tillsammans för att skapa en visuell "storyboard" som beskriver typen och sekvensen av inlärningsaktiviteter (både online och offline) som krävs för att möta kursens lärandemål. ABC är särskilt användbart för nya kurser eller program eller de som ändras till ett online eller mer blandat format.

Workshoppen har begränsat antal platser, så anmälan krävs. För anmälan, följ länken "Läs mer om DigiKomp-workshop: ABC-metoden" nedan.

Workshoppen är en aktivitet genom projektet DigiKomp, Digital kompetens i undervisning och examination vid Göteborgs universitet. https://pil.gu.se/projekt/digikomp

Föreläsare: Axel Wolf, Maria Sunnerstam

Datum: 2019-04-26

Tid: 14:00 - 16:30

Kategorier: Utbildning

Arrangör: DigiKomp-projektet

Plats: Hälsovetarbacken, Arvid Wallgrens Backe
Hus 7, Lokal 7140B

Evenemangslänk: Läs mer om DigiKomp-workshop: ABC-metoden

Kontaktperson: Axel Wolf

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-05-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?