Slutseminarium: Fahd Omair Zaffar

Tid: 2017-12-19 kl 10:00

Evenemangstyp: Seminarium

Fahd Omair Zaffar is a PhD-student in informatics at the Department of Applied IT and will have his final seminar Tuesday December 19th. Title: The Growing Use of Social Media in Organisations

Systemvetarnas exjobbsdag

Tid: 2018-01-19 kl 09:00
Plats: Hus Patricia, Forskningsgången 6, Lindholmen

Evenemangstyp: Temadag

19 januari 2018 är det dags för systemvetarnas årliga exjobbsdag, där företag och organisationer kan träffa studenterna och presentera förslag på uppsatsämnen.

GÖSTA 2018

Tid: 2018-02-13
Plats: Lindholmen, Göteborg

Evenemangstyp: Mässa

Arbetsmarknadsdag för IT-studenter!

Göteborgs universitets besöksdag

Tid: 2018-03-06 kl 10:00

Evenemangstyp: Öppet hus

Varje vår bjuder vi in till öppet hus, Besöksdagen, på Göteborgs universitet. Vi samlar representanter från universitetets alla fakulteter och ger dig chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter.

40th International Conference on Software Engineering

Tid: 2018-05-27
Plats: Gothia Towers, Göteborg

Evenemangstyp: Konferens

ICSE, the International Conference on Software Engineering, is the premier software engineering conference, providing a forum for researchers, practitioners and educators to present and discuss the most recent innovations, research, experiences, trends and concerns in the field of Software engineering.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-02