Kalendarium

INSTÄLLT: Internet Research Ethics 3.0: key assumptions, backgrounds, components, applications

Tid: 2020-04-06 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

We start with a philosophical anthropology of human beings as intrinsically ethical and the nature of our diverse ethical judgments.

Föreläsare: Charles Ess, Professor at the Department of Media and Communication, University of Oslo, Norway

INSTÄLLT: Vital media: the affective and temporal dynamics of young cancer patients social media practices

Tid: 2020-04-29 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

This talk presents results from a research project investigating young cancer patients general use of social media and their lived experience of the choices and dilemmas involved in using social media in relation to moments of existential crisis.

Föreläsare: Carsten Stage, Associate Professor, School of Communication and Culture, Aarhus University

Artificial Intelligence, Affective Computing and Games: Healthcare, Learning and Adaptive Interaction

Tid: 2020-05-11 kl 09:00

Evenemangstyp: Workshop

The application of games to technology, as manifested in computer (console) based, virtual environments and with physical robots, has provided a fruitful avenue for studying cognitive and emotional phenomena. It has also provided a means for facilitating and understanding about learning processes and clinical deficits within learning and decision making.

Föreläsare: TBA

Kritiskt digitalt textarbete i klassrummet

Tid: 2020-08-28 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Lisa Molin disputerar i ämnet tillämpad informationsteknologi med inriktning mot utbildningsvetenskap.

Föreläsare: Lisa Molin

Save the Date för Act Sustainable 2020

Tid: 2020-11-16 kl 08:00

Evenemangstyp: Aktivitet

Boka 16-20 november i alla dina kalendrar, Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka kommer tillbaka i höst!

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-02