Webbinarium: Investeringsbudget som ett verktyg för digitalisering?

Tid: 2020-05-28 kl 09:00

Evenemangstyp: Seminarium

AllAgeHub bjuder in till ett webbinarium där de tillsammans med Johan Magnusson, docent vid Göteborgs universitet utforskar på vilket sätt kommuner genom förändrade styrnings- och finansieringsmodeller kan öka takten för införandet av välfärdsteknik genom att frigöra resurser i verksamheten.

Föreläsare: Johan Magnusson

Tid: 2020-06-08 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Hawa Nyende försvarar sin doktorsavhandling Maternal Healthcare in Low Resource Settings: Investigations of IT as a resource. Disputationen kommer att genomföras delvis på distans via Zoom.

Föreläsare: Hawa Nyende

Enacting Ambidextrous IT Governance in Healthcare

Tid: 2020-06-11 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Michael Kizito försvarar sin doktorsavhandling. Disputationen kommer att genomföras delvis på distans via Zoom.

Kritiskt digitalt textarbete i klassrummet

Tid: 2020-09-04 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Lisa Molin disputerar i ämnet tillämpad informationsteknologi med inriktning mot utbildningsvetenskap.

Föreläsare: Lisa Molin

Save the Date för Act Sustainable 2020

Tid: 2020-11-16 kl 08:00

Evenemangstyp: Aktivitet

Boka 16-20 november i alla dina kalendrar, Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka kommer tillbaka i höst!

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-02