Using social media - Unpacking evolving social media practices

Tid: 2019-04-26 kl 10:00

Evenemangstyp: Seminarium

Beata Jungselius slutseminarium. Beata är doktorand i tillämpad informationsteknologi.

Föreläsare: Beata Jungselius

DigiKomp-workshop: ABC-metoden

Tid: 2019-04-26 kl 14:00
Plats: Hälsovetarbacken, Arvid Wallgrens Backe - Hus 7, Lokal 7140B

Evenemangstyp: Workshop

Föreläsare: Axel Wolf, Maria Sunnerstam

AI TALK: A.I. & Machine Learning applications within continuous integration at Volvo Car Corporation

Tid: 2019-04-29 kl 09:00

Evenemangstyp: Föreläsning

One of today's challenges within the automotive industry is the exponentially increasing complexity of vehicles in the form of functionality, from integrated cloud services to autonomous driving, resulting in complex and distributed systems and software solutions.

Föreläsare: Ehsan Zaeimzadeh, Director CI & Test Systems, Volvo Cars

Lunch lecture IV: Who controls the internet?

Tid: 2019-04-29 kl 12:00

Evenemangstyp: Föreläsning

Göta Student Union IT Section's next and fourth lecture with the title "Who controls the internet?" will be held on Monday, April 29th, 12-13 in Torg Orange.

Föreläsare: Jan Aart Scholte, professor in peace and development

Docentföreläsning: Organizing for digital transformation

Tid: 2019-05-03 kl 11:00

Evenemangstyp: Föreläsning

Välkommen till Dina Koutsikouris docentföreläsning "Organizing for digital transformation".

Affective and Developmental Processes in Cognitive and Autonomous Systems, Augmenting Deep Learning Using Neural Dynamics and Predictive Coding

Tid: 2019-05-06 kl 09:00

Evenemangstyp: Konferens

The aim of this symposium is to bring together world leading experts from areas of neural computational theoretical research that hold differing perspectives on the nature of (hierarchical) neural dynamics and predictive processing and their role in perception and cognition, as well as the role of development and affective (and affective regulatory) processes in such processing.

Föreläsare: Jakob Hohwy (Monash University, Melbourne, Australia) Gregor Schöner (Ruhr-Universität Bochum, Germany) Thomas Parr (Institute of Neurology, University College London) John Spencer (School of Psychology, University of East Anglia, UK) Jun Tani (Okinawa Institute of Science and Technology (OIST), Japan) Linda Smith (Indiana University, Bloomington, USA) Yukie Nagai (University of Tokyo) Christian Balkenius (Lund University, Lund, Sweden) Karen Quigley (Northeastern University, Boston, USA) Wolfram Erlhagen (University of Minho, Portugal) Nicolas Navarro-Guerrero (University of Minho, Portugal) Yulia Sandamirskaya (Zurich University and ETH Zurich) Jonas Bärgman (Chalmers University of Technology, Sweden)

Ungdomar, smartphones och det sociala livets omvandling - Kunskapslunch

Tid: 2019-05-23 kl 12:15
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Göteborgsrummet, Handelsrätten, Handelshögskolan, Vasagatan 1

Evenemangstyp: Seminarium

Mobilen möjliggör ständig kontakt med andra. Vad händer när ens vänner alltid finns där, digitalt i bakgrunden?

Föreläsare: Eva Thulin är universitetslektor och docent i Kulturgeografi. Hennes forskning handlar om hur IT-användningen påverkar människors aktivitetsmönster: var man vistas och hur man brukar sin tid.

Workshop #AI@GU - del 2

Tid: 2019-05-28 kl 13:00
Plats: Pascal, Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 5

Evenemangstyp: Workshop

Workshop med tema "Designing AI". Målet med workshopen är att samla forskare och lärare som intresserar sig för tillämpningar av artificiell intelligens både som teknologi och som en trend i vårt samhälle.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-02