Mötesplats CUL

Tid: 2018-10-23 kl 09:00
Plats: Arken Hotel & Art Garden

Evenemangstyp: Konferens

Välkomna till Mötesplats CUL den 23-24 oktober 2018 Den 23-24 oktober arrangeras för tionde året i rad en konferens i anslutning till CUL forskarskola I år träffas vi på Arken Hotel & Art Garden.

Föreläsare: Professor Monica Rosén Filosofie doktor Petra Boström

Wikigap

Tid: 2018-10-23 kl 18:00
Plats: Academicum, Medicinaregatan 3 - Rum Birgit Thilander

Evenemangstyp: Workshop

Gothenburg Women Scientists bjuder in till ett WikiGap den 23 oktober för att minska gapet mellan män och kvinnor på Wikipedia.

Software Center Metrics Day

Tid: 2018-10-26 kl 08:30
Plats: Lindholmspiren - Ericsson Lindholmen

Evenemangstyp: Workshop, Konferens, Seminarium, Temadag, Föreläsning

Software Center Metrics Day is a forum for presenting recent results in the area of software metrics, analytics and machine learning. We invite both Software Center partner companies and companies outside of Software Center. We also invite academic researchers from universities. The day is free of charge, but the registration is required as the venue is Ericsson Lindholmen.

Lu Cao planning seminar

Tid: 2018-10-29 kl 10:00

Evenemangstyp: Seminarium

Lu is PhD-student in informatics at the Department of Applied IT. Lu is also affiliated to University of Borås. Title: Hybrid system for human-machine combined decision making: An action design research

Informationsmöte för nyanlända med flyktingbakgrund

Tid: 2018-11-08 kl 10:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1

Evenemangstyp: Aktivitet

Göteborgs universitet, Chalmers och Arbetsförmedlingen bjuder i samverkan med Integrationscentrum i Göteborg till ett informationsmöte om universitetsstudier och högre utbildning i Sverige.

GU Online 2018

Tid: 2018-11-19 kl 09:00
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25

Evenemangstyp: Temadag

Temadag om nätburen undervisning inom högre utbildning. Årets tema: Film i undervisningen.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-02