Göteborgs universitets besöksdag

Tid: 2018-03-06 kl 10:00

Evenemangstyp: Öppet hus

Välkommen till öppet hus, Besöksdagen 2018, på Göteborgs universitet där du får chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter.

Disputation: Fatemeh Saadatmand

Tid: 2018-03-06 kl 13:15

Evenemangstyp: Disputation

Doktorand Fatemeh Saadatmand disputerar i ämnet informatik med avhandlingen Shared Platform Evolution: An Imbrication Analysis of Coopetition and Architecture.

40th International Conference on Software Engineering

Tid: 2018-05-27
Plats: Gothia Towers, Göteborg

Evenemangstyp: Konferens

ICSE, the International Conference on Software Engineering, is the premier software engineering conference, providing a forum for researchers, practitioners and educators to present and discuss the most recent innovations, research, experiences, trends and concerns in the field of Software engineering.

IT-fakultetens avslutningsceremoni

Tid: 2018-06-04 kl 10:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1

Evenemangstyp: Högtid

Den 4:e juni går IT-fakultetens traditionella avslutningsceremoni för avgångsstudenter av stapeln i universitets aula.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-02