Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Prototyp för digitaliserat ledningsarbete presenteras på IVA:s forskningsdag

  [2019-03-19] Faramarz Agahi har valts ut av IVA, Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, för att presentera sitt arbete med det smarta uppföljningsverktyget BasedOn. IVA anser att systemprototypen har stor potential för affärsutveckling. ¿ Förhoppningen är att med nya resurser och intresserade företag kunna färdigställa en version för att kunna testa verktyget på riktigt, säger han.

 • Sök höstens kurser och program

  [2019-03-15] Fredag 15 mars öppnar ansökan till höstens kurser och program. Just nu ropar det omgivande samhället efter IT-utbildad personal och för att bemöta framtidens behov behövs personer med olika bakgrund och kompetenser.

 • Expertlista IT-forskare 8 mars

  [2019-03-08] Vi hjälper ofta journalister och andra att hitta forskare som kan kommentera, diskutera och analysera och vi får ofta frågan; Finns det någon kvinna? Därför har vi en lista med forskare. Förutom djup och bred sakkunskap har de också det gemensamt att de är kvinnor.

 • Studentintervju, masterprogrammet Digital Leadership

  [2019-03-05] Intervju med Maria Weise från Neubrandenburg i Tyskland, som läser första året på det nystartade masterprogrammet Digital Leadership. (engelsk text)

 • IT-studenter är högvilt - rapport från mässan Gösta

  [2019-02-26] Teknikutvecklingen har gjort konkurrensen om den digitala kompetensen knivskarp. Dagens industri besökte IT-studenternas arbetsmarknadsdag Gösta i Göteborg för att se hur företagen jagar framtidens talanger.

Fler nyheter

Kontaktinformation

Du måste knyta in en kontaktinfo artikel

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ait.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2019-03-21