Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Prototyp för digitaliserat ledningsarbete presenteras på IVA:s forskningsdag

  [2019-03-19] Faramarz Agahi har valts ut av IVA, Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, för att presentera sitt arbete med det smarta uppföljningsverktyget BasedOn. IVA anser att systemprototypen har stor potential för affärsutveckling. ¿ Förhoppningen är att med nya resurser och intresserade företag kunna färdigställa en version för att kunna testa verktyget på riktigt, säger han.

 • Sök höstens kurser och program

  [2019-03-15] Fredag 15 mars öppnar ansökan till höstens kurser och program. Just nu ropar det omgivande samhället efter IT-utbildad personal och för att bemöta framtidens behov behövs personer med olika bakgrund och kompetenser.

 • Expertlista IT-forskare 8 mars

  [2019-03-08] Vi hjälper ofta journalister och andra att hitta forskare som kan kommentera, diskutera och analysera och vi får ofta frågan; Finns det någon kvinna? Därför har vi en lista med forskare. Förutom djup och bred sakkunskap har de också det gemensamt att de är kvinnor.

 • Studentintervju, masterprogrammet Digital Leadership

  [2019-03-05] Intervju med Maria Weise från Neubrandenburg i Tyskland, som läser första året på det nystartade masterprogrammet Digital Leadership. (engelsk text)

 • IT-studenter är högvilt - rapport från mässan Gösta

  [2019-02-26] Teknikutvecklingen har gjort konkurrensen om den digitala kompetensen knivskarp. Dagens industri besökte IT-studenternas arbetsmarknadsdag Gösta i Göteborg för att se hur företagen jagar framtidens talanger.

Fler nyheter

Kontaktinformation

Du måste knyta in en kontaktinfo artikel

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?