Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Värt att veta

Det finns en hel del information som inte direkt rör dina studier men som av praktiska skäl är värt att veta om. Ännu mer hittar du på Göteborgs universitets och Chalmers gemensamma studentsidor.

Likabehandling och jämställdhet

Vid Göteborgs universitet pågår ett kontinuerligt arbete inom området jämlikhet, jämställdhet och likabehandling och Chalmers arbetar också aktivt med dessa frågor. Det universitetsgemensamma arbetet bryts sedan ner på institutionsnivå:

Passerkort

För att komma in och röra dig i byggnaderna och vid vissa tidpunkter även för att komma ut, behöver du ett passerkort. Detta får du i samband med registreringen. Administrationen av kortet sköts sedan av Serviceenheten. Ska du hämta ut ett kort där behöver du ha med dig ett registreringsintyg som du får av Studieexpeditionen. Koden till ditt passerkort finns på rad 4 på din blå skraplott.

Var: Saga, entréplan
När: 8.00- 16.00
Telefon: 772 2721

Regelsamlingar

Studentförsäkringen

Som student är du försäkrad under skoltid. Det finns tre olika försäkringar beroende på i vilken studiesituation du är. Försäkring för studenter

Våra lokaler

Vad gäller för att få låna institutionens lokaler?

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2015-12-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?