Webbkarta

Studentrepresentanter

Göta studentkår: IT-sektionen

För studenter vid IT-fakulteten finns IT-sektionen (itsek) i Göta Studentkår där för just Dig! Vi sysslar mest med studiebevakning, men även med diverse trevliga sociala aktiviteter för våra medlemmar. På varje program inom IT-fakulteten finns det en studentgrupp som ser till att utbildningen flyter på just det programmet. På sektionen har vi mer övergripande arbete med frågor som rör flera program, eller saker som inte studentgrupperna hinner med.

Varför ska Du vara medlem i kåren?

Alla studenter vid IT-fakulteten som är medlemmar i kåren blir automatiskt medlemmar i IT-sektionen och även i den studentgrupp som matchar vad man läser. Sektionens jobb är att företräda studenterna gentemot fakulteten. Får Du som student problem så kan du vända dig till din studentgrupp eller till sektionen för hjälp. Genom att vara medlem i kåren får Du även rabatter på flera av de arrangemang kåren anordnar. Kåren är även ett utmärkt sätt att lära känna nya studenter och skaffa sig kontakter. Kick-Offen som anordnas på Lindholmen och motsvarigheten på Johanneberg, RePe (RecentiorsPerioden), är exempel på aktiviteter som kåren helt eller delvis anordnar. Missa inte dessa!

Om du vill veta mer om IT-sektionen är du välkommen att kontakta vår ordförande på itsek@gota.gu.se. Du får gärna följa oss på webben:

Chalmers Studentkår

Chalmers studentkår representerar alla Chalmers studenter. Organisationen består av kårfullmäktige som är kårens högsta beslutande organ och en kårledning som sköter kårens dagliga arbete. Dessutom har kåren många kommittéer, föreningar, utskott och nämnder.

Utbildningskvalitén, arbetsmarknaden och det studiesociala livet är våra fokusområden. Kåren arbetar för att Chalmers studenter ska få ut så mycket som möjligt av sin studietid. Vi äger dessutom flera företag och förvaltar våra egna byggnader för att kunna erbjuda bra service till våra medlemmar.

 

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2012-08-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?