Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Resurser för kandidat- och examensarbete

På uppdrag av programansvariga medverkar Avdelningen för fackspråk och kommunikation i kandidatarbetet och examensarbeten på sjöbefälsutbildningarna med skrivhandledning i syfte att stödja skrivande i projektarbetet, förstärka lärandet och dessutom förbättra studenternas fackspråkliga kompetens.

Vi erbjuder därför en serie om fem föreläsningar samt tre handledningstillfällen. Under höstterminen ges varje föreläsning vid ett tillfälle och under vårterminen ges föreläsningar vid två tillfällen. Handledningstillfällena bokar respektive grupp så att det passar schema och tider.

Underlag till föreläsningarna (pdf) kommer att göras tillgängligt strax före föreläsningen (se resp. länk till vänster).

I kolumnen till vänster kan du läsa mer om föreläsningarna och de olika handledningstillfällena och där finns även Chalmers skrivanvisningar för kandidatarbetena. Ytterligare information om kandidatarbetet finns på centrala kandidatsidan.

Boka föreläsnings- och handledningstillfällen till höger på denna sida.

Missar ni ett tillfälle finns det ersättningsuppgifter länkade till respektive handledningstillfälle.

Kontaktpersoner vid Avdelningen för fackspråk och kommunikation är

Magnus Gustafsson, 772 5815
Fia Börjesson, 772 5818

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2012-12-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ait.gu.se/facksprak/kandidatarbete/
Utskriftsdatum: 2017-11-24