OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Doktorand Fatemeh Saadatman till prestigefylld konferens

Nyhet: 2017-10-09

fatemeh saadatmanArtikeln Evolving Shared Platforms: An Imbrication Lens med Fatemeh Saadatman (bilden), doktorand i informatik, som försteförfattare har blivit accpeterad till International Conference on Information Systems (ICIS) 2017.

Andreförfattare är Rikard Lindgren, professor i informatik vid Göteborgs universitet och tredjeförfattare Ulrike Schultze, Southern Methodist University, USA.

ICIS är en av de mest prestigfyllda konferenserna inom området Information Systems och har under 30 procent "acceptance rate".