Systemvetarnas exjobbsdag

Temadag

19 januari 2018 är det dags för systemvetarnas årliga exjobbsdag, där företag och organisationer kan träffa studenterna och presentera förslag på uppsatsämnen.

Exjobbsdagen för studenterna på kandidatprogrammet i systemvetenskap innebär en direktkonktakt mellan näringsliv och akademi. Företag och organisationer får en möjlighet att hitta nya kreativa lösningar på specifika problem och studenterna får jobba med konkreta frågor från arbetslivet. Resultatet blir samarbete, problemlösning och innovation.

Om du har frågor eller vill delta med ditt företag eller organisation på exjobbsdagen - kontakta Aida Hadzic, programansvarig.

Datum: 2018-01-19

Kategorier: Student, IT