Enactivism and computationalism: Potential allies?

Tid: 2017-09-28 kl 15:00

Evenemangstyp: Seminarium

Professor Mario Villalobos, Universidad de Tarapacá, Chile, will give a public lecture.

The Wealth of Humans: Work and Prosperity in the Digital Era

Tid: 2017-09-29 kl 12:15
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Room SEB

Evenemangstyp: Seminarium

The Wealth of Humans: Work and Prosperity in the Digital Era. Seminar with Ryan Avent, economics columnist in The Economist.

Föreläsare: Ryan Avent, Economics columnist in The Economist

Disputation: Torbjörn Ott

Tid: 2017-09-29 kl 13:00

Evenemangstyp: Disputation

Torbjörn Ott disputerar med avhandlingen Mobile phones in school: From disturbing objects to infrastructure for learning i ämnet tillämpad informationsteknologi med inriktning mot utbildningsvetenskap.

Föreläsare: Torbjörn Ott

Studentdagen - Act Sustainable!

Tid: 2017-10-03 kl 12:00

Evenemangstyp: Temadag

Studenter vid Göteborgs universitet och Chalmers hälsas välkomna till Act Sustainable! - en årlig inspirationsdag inom hållbarhet.

Erik Stolterman: Things That Keep Us Busy - The Elements of Interaction

Tid: 2017-10-19 kl 10:15

Evenemangstyp: Seminarium

IT-fakultetens hedersdoktor 2017 Erik Stolterman ger föreläsningen "Things That Keep Us Busy - The Elements of Interaction".

Föreläsare: Erik Stolterman

VRST 2017 - 23rd ACM Symposium on Virtual Reality Software and Technology

Tid: 2017-11-08 kl 08:00

Evenemangstyp: Konferens

VRST will provide an opportunity for VR researchers to interact, share new results, show live demonstrations of their work, and discuss emerging directions for the field.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-02