Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Verksamhetsdokument

Här återfinns styrdokument och övriga verksamhetsdokument för institutionen för tillämpad IT. Med detta menas dokument för styrning och vägledning av verksamheten och organisationen, exempelvis policy, riktlinjer, rekommendationer, rutinbeskrivningar och handlingsplaner som är specifika för institutionen. Men också protokoll och minnesanteckningar.

Dokumenten ligger i dokumententhanteringssystemet och vissa är lösenordsskyddade och endast åtkomliga för anställda på institutionen.

Beslut

Beslut fattade av prefekt vid institutionen för tillämpad IT eller fattade av rektor eller annan men som specifikt rör institutionen för tillämpad IT återfinns i dokumenthanteringssystemet. Länk till besluten

Policy

En policy anger ett förhållningssätt i ett visst avseende, principerna ska tjäna som vägledning inom det aktuella området.

DatorpolicyPolicy för telefoni vid instutionen för tillämpad ITHandläggningsordning för telefoni vid institutionen för Tillämpad IT

Verksamhetsplan

ITIT Verksamhetsplan 2016-2020

Minnesanteckningar och protokoll

Processer

Beskriver hur och i vilken ordning olika aktiviteter ska utföras för att leverera önskat värde.

Rutiner

Rutin för kursvärdering

Rutiner för inrättande av anställning, ersättningsrekrytering förlängning av anställning samt lönesättning

 

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?