Webbkarta

Verksamhetsdokument

Här återfinns styrdokument och övriga verksamhetsdokument för institutionen för tillämpad IT. Med detta menas dokument för styrning och vägledning av verksamheten och organisationen, exempelvis policy, riktlinjer, rekommendationer, rutinbeskrivningar och handlingsplaner som är specifika för institutionen. Men också protokoll och minnesanteckningar.

Dokumenten ligger i dokumententhanteringssystemet och vissa är lösenordsskyddade och endast åtkomliga för anställda på institutionen.

Beslut

Beslut fattade av prefekt vid institutionen för tillämpad IT eller fattade av rektor eller annan men som specifikt rör institutionen för tillämpad IT återfinns i dokumenthanteringssystemet. Länk till besluten

Policy

En policy anger ett förhållningssätt i ett visst avseende, principerna ska tjäna som vägledning inom det aktuella området.

DatorpolicyPolicy för telefoni vid instutionen för tillämpad ITHandläggningsordning för telefoni vid institutionen för Tillämpad IT

Handlingsplaner

ITIT Likabehandlingsplan 2014-2016

Verksamhetsplan

ITIT Verksamhetsplan 2016-2020

Minnesanteckningar och protokoll

Processer

Beskriver hur och i vilken ordning olika aktiviteter ska utföras för att leverera önskat värde.

Rutiner

Rutin för kursvärderingRutin för externa medel

Rutiner för inrättande av anställning, ersättningsrekrytering förlängning av anställning samt lönesättning

Övrigt

Verksamhetsdokument för de båda lärosätena

 

Gemensamma dokument

De gemensamma dokumenten finns på institutionens plats i Chalmers dokumenthanteringssystem.

 

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2012-08-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vad är kakor?