Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

För undervisande personal

Studieadministrativa processer

Anmälan till program och kurserAntagning till program och kurser Examination i kurs (anonyma tentamina)Hantering av kursplaner Hantering av utbildningsplanerResultatrapporteringRutinbeskrivning för ex-jobbsrapportering- GURutinbeskrivning för ex-jobbsrapportering- CTHPreliminär handlingsplan för kursvärderingar

Arbetsbeskrivningar för kurs- och programansvarig samt masterkoordinatorer finns här.

Bokning av salstentamen

  • Studieadministrationen ber att kursansvariga hör av sig senast 2 månader innan terminsstart vilka datum och tid de önskar hålla kursens tentor och omtentor. Studieadministrationen anordnar sedan tillsammans med Studentcentrum bokning av lokal och vakter.
  • Studieadministrationen lägger upp information om tentamen på webben samt ser till att tentan finns upplagd för anmälan i Ladok på webb. Anmälan öppnar cirka en månad innan själva tentamensdatumet och stänger 2 veckor innan. Detta är så att Studentcentrum i god tid vet exakt antal studenter som är anmälda.
  • Studieadministrationen ordnar med anonyma koder och lämnar lista på anmälda studenter till Studentcentrum.
  • Kursansvarig ansvarar själv för kopiering av tentor. På försättsbladet skall namn och telefonnummer till berörd lärare finnas tillgängligt. Tentorna måste vara Studentcentrum tillhanda senast 24 timmar innan tentamensdatumet.
    Blankett "försättsblad för anonym tentamen"

 

Lokalbokningar

Bokning av mötesrum görs fram till och med december 2017 via TimeEdit Chalmers. Du loggar in med ditt CID.

Till bokningen

Visa dagens bokningar

Dagens bokningar som RSS RSS


Bokning av mötesrum från och med januari 2018 görs via TimeEdit GU. Du loggar in med ditt x-konto.

Till bokningen

Sidansvarig: Peter Larsson|Sidan uppdaterades: 2017-04-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?